Hypotheken

Onafhankelijk hypotheek advies

  • U krijgt van ons een onafhankelijk hypotheekadvies, gezien het feit dat wij voor een groot aantal geldverstrekkers werken.
  • Wij kunnen in de meeste situaties maatwerk leveren.

 Deskundige hulp bij Hypotheken

Een woning kopen is een grote stap.
Niet alleen bindt u zich voor langere tijd aan een bepaalde plek, u gaat ook een belangrijke financiële verplichting aan. En daar mag u niet te licht over denken. Daarom bieden wij u graag ons deskundig advies aan, want ook op het gebied van hypotheken bent u bij ons op het goede adres.

De beste constructie uit vele mogelijkheden

Bij het kiezen van een hypotheek kijkt u vooral of u het kunt financieren. Maar er is meer. De hypotheekconstructie die wij voor u zoeken is namelijk geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Nu en in de toekomst.

Want wat doet u als de hypotheekrente stijgt, of u raakt arbeidsongeschikt? Er kan veel veranderen in uw levenssituatie en het is een zaak dat uw hypotheek dan zonder problemen mee kan veranderen. Onze service gaat verder dan alleen een goed advies.

Als uw belangenbehartiger begeleiden wij de aanvraag van uw hypotheek van A tot Z. Wij verzorgen de contacten met de notaris voor het passeren van de hypotheekakte en zien er op toe dat alle documenten en akten in orde zijn. Natuurlijk bekijken we nog eens extra uw verzekeringspakket om ervoor te zorgen dat uw nieuwe bezit goed verzekerd is.

Kortom; tijdens het hele hypotheekproces staan wij als uw eigen Erkend Financieel Adviseur aan uw zijde. Wij behartigen uw belangen en als er voor u iets niet duidelijk is, dan leggen wij dat graag uit. Bent u van plan een huis te kopen, neemt u dan nu alvast contact met ons op, we denken graag met u mee.